akhirnya…baru jumpa balik…after almost a month x update blog ni..& setelah sekian lama warna tulisan ni hilang…hehehhe…

ok, kali ini uplod untuk job 1 mei aritu…lambat sangat baru dapat upload since ada sedikit masalah kesihatan aritu… kali ini untuk decor bilik pengantin & backdrop untuk mini pelamin…simple sahaja as requested by tuan rumah a.k.a my sis frens…

dua2 decor ini menggunakan warna krim & merah…bagi bilik, simple backdrop untuk katil, jambangan bunga segar untuk katil & meja tepi.. manakala untuk mini pelamin juga dari warna yg sama & diselangi dengan lampu2 kecil di balik tirai… to tuan rumah & pengantin..tq so much & moga happy2 slalu… 🙂

 


(more…)

Advertisements

sambung lagi entry untuk liza kat semenyih…kalau before ni i letak entry untuk hantaran2 dia…kali ni untuk deco2 kat rumah dia plak…
deco2 kali ni untuk bilik tidur pengantin…liza request 2 gubahan tuk tepi katil atas side table dia…& as usual bunga panjang atas katil… all the colors guna pink, shocking pink, putih & sikit hijau laa…bagi neutral sket… semua flower arrangement ni banyak guna grouping la…suka plak buat design macam ni sekarang ni… 🙂

untuk tangga…liza cuma request guna putih & pink…so, flower also sama lah…comel jer bunga nya… untuk meja makan pula…since kat rumah ni liza buat majlis nikah jer….kecil2an untuk family jer…so, untuk centerpiece atas semua meja ni pun still guna grouping teknik, bunga2 yang sama…but nak bagi dia nampak lain & comel… i deco dalam mug 🙂

to liza & family…thanks a lot…macam teringat2 air dragon fruit & laici aritu…semoga bahagia selalu hendaknya… 🙂