sambung lagi entry untuk liza kat semenyih…kalau before ni i letak entry untuk hantaran2 dia…kali ni untuk deco2 kat rumah dia plak…
deco2 kali ni untuk bilik tidur pengantin…liza request 2 gubahan tuk tepi katil atas side table dia…& as usual bunga panjang atas katil… all the colors guna pink, shocking pink, putih & sikit hijau laa…bagi neutral sket… semua flower arrangement ni banyak guna grouping la…suka plak buat design macam ni sekarang ni…🙂

untuk tangga…liza cuma request guna putih & pink…so, flower also sama lah…comel jer bunga nya… untuk meja makan pula…since kat rumah ni liza buat majlis nikah jer….kecil2an untuk family jer…so, untuk centerpiece atas semua meja ni pun still guna grouping teknik, bunga2 yang sama…but nak bagi dia nampak lain & comel… i deco dalam mug🙂

to liza & family…thanks a lot…macam teringat2 air dragon fruit & laici aritu…semoga bahagia selalu hendaknya…🙂