salam semua…da lama x update blog kan…ok..kali ini update untuk mini pelamin..untuk majlis pertunangan Cik Iqa di Pantai Dalam Kuala Lumpur…walaupun majlis tersebut telah selamat diadakan pada Jun 2011 yang lalu..cuma update untuk mini pelamin nya sahaja agak lewat di update.. 😉 thanks so much to Iqa yang sudi berkongsi gambar2 sekitar majlis beliau..luv u dear 🙂

Advertisements

update lagi..sorry yer to all my customers, sebab gambar2 event mereka sangat lambat saya dapat update… Alhamdulillah, rezeki sentiasa ada & kurang masa untuk edit & update blog…

kali ini update untuk make-up pula yer..majlis telah berlangsung Julai 2011 yang lalu..dekat sahaja..di Kajang.. 🙂 si manis Zaza memilih warna purple sebagai tema majlis, semoga kekal bahagia dik yer..

kali ini untuk mini pelamin lagi…alhamdulillah mini2 pelamin kami semakin mendapat sambutan…

kali ini untuk majlis pertunangan Shikin..di Subang Jaya pada Jun yang lalu..lebih moden..memilih warna kuning & putih untuk disesuaikan dengan tema majlis iaitu gold-krim… untuk Shikin moga kekal bahagia hendaknya…


bertemu lagi…kali ini update untuk cik Fifi plak..untuk majlis pertunangan beliau yang telah berlangsung pada Jun 2011 yang lepas…maaf yer Fifi..lambat update dalam blog 🙂

untuk majlis kali ini Cantik Manis telah mendekorasikan mini pelamin beliau..menggunakan bunga-bunga matahari yang segar…dan bertemakan warna kuning… solekan & tatarias untuk hari majlis juga adalah dari Cantik Manis sendiri…

terima kasih buat Fifi sekeluarga & juga teman2 nya…sebahagian gambar majlis adalah daripada koleksi peribadi beliau… semoga kekal bahagia hendaknya & bahagia selalu 🙂


 

setelah lama tidak dapat melakukan tugas ini…akhirnya berjaya juga mencari peluang untuk mengemaskini & memasukkan gambar2 yang telah lama tersimpan..

kali ini untuk majlis pertunangan Cik Fara (lebih senang menggunakan nama FB nyer)… majlis ini sebenarnya berlangsung pada akhir Mei lalu, di kala saya berehat kerana masalah kesihatan… terima kasih pada Cik Fara untuk gambar2 yang saya copy dari album peribadi beliau… TQ so much dear 🙂


entry kali ini skip 1 entry sementara menunggu gambar di uplod oleh my sister..sbb gambar tu guna kamera lain…
kali ini ke Bandar Tun Razak lagi..untuk mini pelamin bagi majlis pertunangan cik Rabeah atau lebih mesra di panggil Abby…mulanya agak cuak sebab Abby xble nak bagi date yang confirm sebab bakal tunang nya bekerja jauh…tp alhamdulillah…semuanya berjalan lancar bila akhirnya mereka dapat menetapkan tarikh majlis…
untuk Abby..mini pelamin ni simple jer…bersesuaian dengan warna tema yang telah dipilih…biru-silver-putih… & mini pelamin dengan hiasan lantern ball ini terus menjadi pilihan… to Abby & encik tunang…moga kekal ke jinjang pelamin…jangan lupa jemput nanti yer…

</a>

entry kali ini untuk majlis nun jauh di utara Semenanjung…ke Pulau Mutiara untuk majlis pertunangan cik Farihah Dato’ Hj Hassan…puteri kepada Mufti Pulau Pinang…juga adik ipar kepada anak saudara sendiri.. mesti you alls berbelit2 nak faham kan…hehehhehe 🙂

make-up by me..as simple as requested by Farihah…lagi pun majlis ni untuk keluarga terdekat jer…so, “bride to be” kita ni kata no need so over laa kan….majlis pertunangan nya pun simple jer…but nice.. & seronok bila semua family dapat berkumpul…penuh dengan gelak tawa & usik mengusik 🙂

to Farihah, happy2 always dear..kita jumpa lagi on Jun kan… 🙂