April 2009


entry kali ini tuk hantaran lagi….kalau entry sebelum ni untuk majlis resepsi Bob & Ina di MPAJ…kali ni entry hantaran yang telah digubah untuk mereka sebelum majlis di MPAJ. Gubahan ini telah disiapkan sepenuhnya pada mlm sebelum keluarga Bob bertolak ke Perak untuk majlis akad nikah & sanding di rumah Ina seminggu sebelum majlis di MPAJ.

Menggunakan bunga-bunga artificial, mengikut tema warna hijau, kesemua nya 9 dulang termasuk maskahwin. Paling mengejutkan, hantaran untuk isteri tersayang…selaras senapang paint ball (sebab mereka berdua sangat suka bermain paint ball)…gubahan masih dalam kategori simple…& paling mencabar bila nak gubah semula duit maskahwin berbentuk kipas seperti yang mereka lihat dalam majalah Pengantin (saya lah yang menggubahnya untuk majalah tersebut) 🙂

maskahwin

Rumah Pengantin Cantik Manis: Bandar Baru Bangi, Selangor

Azura – 019 2880788 : Ramlah – 017 6686077

Advertisements

kalau sebelum ni hantaran Ida warna gold dr dawai gim…kali ni hantaran untuk Dini pun tema yang sama…gold color…Dini ni housemate Ida…& mereka berdua kebetulannya memilih tarikh yang hampir sama, tema yang sama, serba serbi hampir sama….pening jugak nk fikir untuk nampak kan kelainan sebab dua2 orang pastinya inginkan yang cantik & terbaik untuk mereka….

so, untuk Dini…ini lah hasilnya…setiap hantaran diletakkan di dalam bakul ceting kaki…& nampak sangat lain…bunga dulang pula dari organza…& tq to Dini coz bg copy gambar2 ni…

dini



salam…entry kali ni i upload gambar2 hantaran pulak…hantaran kali ni khas tuk my best fren, IDA for her wedding…i cuma siapkan bunga, ajak dia beli bekas jerami tu, then ajar dia sket2 cam ner nak letak barang…coz dia nak bawak balik nun jauh ke pantai timur….kenduri nya di kelantan….to Ida…thanks tuk copy gambar ni…bunga ni i buat dr dawai…dawai gim (x sure ejaannya)…

tafsir


Majlis perkahwinan pasangan Zura & Faizal telah berlansung pada Jan 2008 di Semenyih Selangor…majlis pasangan bahagia ini memilih tema warna purple & putih…pelamin untuk mempelai ini merupakan pilihan mereka yang mahukan dekorasi serba ringkas tetapi tetap kelihatan cantik…pada minggu yang sama untuk majlis ini juga kami memasang 2 lagi pelamin yang berkonsep & design yang sama, cuma berbeza dari segi warna…kebetulan…

terima kasih kepada kedua mempelai dan keluarga yang telah melayan kami dengan baik…siap makan nasi lagi sambil pasang pelamin…dan pada hari majlis persandingan…of course la…nasi minyak nya sedap… 🙂  terima kasih juga pada pengantin…pn zura…di atas kesudian beliau untuk berkongsi gambar2 hari bahagia mereka disebabkan sy tidak berkesempatan untuk mengambil gambar dek kerana sibuk menyiapkan beliau…thanks again dear…semoga kekal bahagia ke akhir hayat…

Zura & Faizal



entry kali ni untuk wedding yang paling baru berlangsung…agak istimewa kerana untuk kali kedua bersama keluarga ceria ini…istimewanya juga kerana mereka meraikan 2 pasangan…dengan tema hitam dan putih…pasangan di rai dengan begitu gembira…buat INA & BOB serta  IQA & ZUL….doa kami moga kalian bergembira dan berbahagia sentiasa…tp nk tengok gambar lawa…kena tgu sket la eh…kali ni entry dari photo2 yang diambil oleh jurugambar x pro (i lah tu…hehhehehehhe)…menggunakan kamera biasa…terima kasih juga kepada kak sarina yang tolong make-up pada hari tersebut….

majlis berlangsung di dewan MPAJ…pada 11 April 2009…

p41101381




salam…mengimbau kenangan lalu…ini adalah antara koleksi pelamin yang telah kami dekorasi kan untuk mereka2 yang telah melalui hari bahagia mereka bersama kami….pada yang telah mengamanahkan kami untuk setiap dekorasi ini…kami amat hargai & kami doakan moga hari bahagia kalian terus bahagia….

garden-putih


starting new life with blog…continue our journey from http://cantikmanis.fotopages.com ….usaha untuk meng’upload’ kan semua foto2 sedang dalam permulaan…so…tunggu ye kawan2…..have a nice day

Next Page »