November 2010


masih lagi entry istimewa untuk my sister…kali ini hantaran balas daripada pihak perempuan kepada pihak lelaki..

9 dulang kesemuanya…sedikit sentuhan berlainan kerana hanya sireh & kek sahaja mempunyai bunga..manakala yang lain menggunakan hiasan2 reben & bola2 purple…(handmade lagi tau..)

bertemakan purple & putih..simple tapi menarik..sesedap mata memandang..sentuhan deco dari adik yang seorang ini…hehhehe…

9 dulang dari kami…sireh pembuka bicara, senaskhah tafsir Quran, kemeja & tali leher, wallet & belt, towel, set haruman, kek, kuih tart nenas (special dr penang) & buah sebakul (pun cari yang kaler purple) ūüôā

owh ya..thanks to my bro in law nyer photographer…yang bagi semua gambar2 hantaran ni..almaklumla..adik pengantin teramat la busy sampai x sempat nak amik gambar hantaran sendiri buat ni… ūüôā

 

Rumah Pengantin Cantik Manis     |     Bandar Baru Bangi, Selangor     |     Azura 019 2880788     |     Ramlah 017 6686077

salam semua… special for my luvly Sis entry… Sazzelina & Roslan on 10.10.10…& her wedding was purple theme ūüôā

part 1…kita mulakan dengan hantaran dari pihak lelaki ok…7 dulang kesemuanya…menggunakan gabungan bunga2 segar…all design & deco from me…just arrange the flower ikut suka hati jer…btw, orang2 kat rumah memang tak tau la pasal deco ni sebab I sewa rumah my big bro untuk buat hantaran2 ni semua…& terpaksa lari from majlis tahlil kat rumah…huhuhu…bila balik rumah malam tu masing2 kelaparan sebab awal2 x makan…thanks to my nephews yg ber3 tu… Afifi, Amirul & Afiq…walaupun korang tidur or tengok tv jer…

ok..back to all the deco..7 dulang untuk my sister…sireh junjung, tafsir Quran, cincin & mas kahwin, set barang kemas & jam tangan, 2 pasang baju, coklat & buah-buahan…

Rumah Pengantin Cantik Manis    |    Bandar Baru Bangi, Selangor    |    Azura 019 2880788    |    Ramlah 017 6686077


entry kali ni jump sket…coz it supposely 25.9.10 nyer job turn…but blum dapat gambar from our partner…

untuk majlis kali ni kami buat deco pelamin…job kerjasama dengan Chahaya Chinta…our partner kat Shah Alam….& semua gambar2 ni pun from they all…coz me & my sis da blk kg for our family event…

pelamin kali ni lebih moden…dek kerana pasangan raja sehari ini merupakan fotografer…makanya beliau telah menyiapkan backdrop untuk pelamin beliau sendiri…kami cuma menambah hiasan2 & deco2 juga dais nya…

thanks to Echa from Chahaya Chinta & the luvly couple Zairi & Ekin…for sharing the photos…(i copy from Echa FB…x edit apa2 pun…) hehhehe….

 

Rumah Pengantin Cantik Manis    |    Bandar Baru Bangi, Selangor    |    Azura 019 2880788    |    Ramlah 017 6686077