ke’busy’an 2-3 minggu yang lepas… & akhirnya…my entry boleh kembali berwarna…

kali ini nak cerita tentang job kami…nun jauh ke Gemencheh Negeri Sembilan…terasa sangat jauh jugak la sebab x pernah sampai ke sana…tapi alhamdulillah kami sampai juga…segala plan terpaksa diubah kerana hari hujan…kalau ikutkan plan asal pengantin nak buat pelamin kat tengah laman…tapi x dapek nak buek sebab hari hujan & laman jadik becak or lecak…whatever perkataan yang u-ols rasa sesuai la yerr….

job kali ini kerjasama Cantik Manis dengan Chahaya Chinta lagi…gambar2 yang ada ni semuanya diambil sejurus selepas kami siapkan deko nya…tapi kurang cantik sebab macam x siap…specially untuk meja makan…semua kain tirai terpaksa diikat dahulu bagi mengelakkan terlebih kotor & sebagainya…

thanks to Echa for this job…byk siri lagi kita jumpa kan… to pengantin..moga happily ever after yerr…  den x ble lupo anak katak melompat sebolah den…sib baik x melompat samo…heheehehhe….


Advertisements

Sedikit sentuhan baru untuk setiap entry…. 🙂

entry kali ini untuk pelamin nikah & berinai..pelamin yang diilhamkan untuk Puan Zammira kini, mengambil inspirasi daripada pelamin berinai Datin Umi Aida… Mira kata dia suka sangat dengan pelamin Umi Aida…cuma rumah nya kecil & budget terhad… its ok, coz Cantik Manis akan bantu… 🙂

pelamin kali ini menggunakan backdrop velvet berwarna hitam… dengan gantungan blink2 & lampu2 kecil (fairylights) di bahagian kiri & kanan… dan juga sebuah kerusi kecil berbentuk kelopak bunga juga dari warna hitam…

terima kasih pada Mira & keluarga untuk layanan mesra semasa kami di sana membuat semua kerja2 dekorasi ini… thanks juga sebab sudi kongsi gambar2 majlis Mira…

sori sebab gambar2 pelamin ini kurang cantik sebab bateri kamera da habis & guna my fon yang x canggih tu…huhuhu…. enjoy the pics… 🙂

Rumah Pengantin Cantik Manis @ Bandar Baru Bangi, Selangor

Hubungi kami : Azura 019 2880788 @ Ramlah 017 6686077


sambungan dari majlis Nikah @ Bandar Tun Razak….

Majlis bersanding Hidayah & pasangannya diadakan keesokan harinya di dewan yang sama….cuma jika majlis nikah di bilik VIP….majlis persandingan ini di dewan besar…

Set pelamin ini pernah kami pasang di Kg Pengantin pada 2009…Hidayah terus terpikat pada set pelamin ini sehingga tidak mahu mengubah apa2 kecuali menggantikan bunga kepada artificial flower sahaja….kerana katanya memang sangat bersesuaian dengan tema majlis persandingannya hitam & putih…

terima kasih banyak2 pada pengantin sekeluarga…

Rumah Pengantin Cantik Manis    :    Bandar Baru Bangi, Selangor

Azura 019 2880788    :    Ramlah 017 6686077