ke’busy’an 2-3 minggu yang lepas… & akhirnya…my entry boleh kembali berwarna…

kali ini nak cerita tentang job kami…nun jauh ke Gemencheh Negeri Sembilan…terasa sangat jauh jugak la sebab x pernah sampai ke sana…tapi alhamdulillah kami sampai juga…segala plan terpaksa diubah kerana hari hujan…kalau ikutkan plan asal pengantin nak buat pelamin kat tengah laman…tapi x dapek nak buek sebab hari hujan & laman jadik becak or lecak…whatever perkataan yang u-ols rasa sesuai la yerr….

job kali ini kerjasama Cantik Manis dengan Chahaya Chinta lagi…gambar2 yang ada ni semuanya diambil sejurus selepas kami siapkan deko nya…tapi kurang cantik sebab macam x siap…specially untuk meja makan…semua kain tirai terpaksa diikat dahulu bagi mengelakkan terlebih kotor & sebagainya…

thanks to Echa for this job…byk siri lagi kita jumpa kan… to pengantin..moga happily ever after yerr…  den x ble lupo anak katak melompat sebolah den…sib baik x melompat samo…heheehehhe….