entry kali ini skip job awal Nov10 sebab yang tu gambar2 nya blum dapat dari pengantin…

entry kali ini untuk make-up session…thanks to kak sarina bagi job ni…mula2 call no yang diberi untuk confirm kan masa sanding…coz nak budget masa untuk make-up la kan…ingat kan no. fon tu pengantin yang punya…rupa2 nya bonda pengantin…suara macam kakak pengantin jer…hehehhe…

thanks to keluarga pengantin…bonda & kakak pengantin serta pengantin sendri sangat lah ramah orang nya…seronok berada di sana…thanks to my photog frens… shafiq & budiman yang tolong ajar serba sedikit tentang editing (klik kat nama diorang tu yer)…

 

Rumah Pengantin Cantik Manis   |   Bandar Baru Bangi, Selangor   |   Azura 019 2880788   |   Ramlah 017 6686077