salam semua… special for my luvly Sis entry… Sazzelina & Roslan on 10.10.10…& her wedding was purple themeūüôā

part 1…kita mulakan dengan hantaran dari pihak lelaki ok…7 dulang kesemuanya…menggunakan gabungan bunga2 segar…all design & deco from me…just arrange the flower ikut suka hati jer…btw, orang2 kat rumah memang tak tau la pasal deco ni sebab I sewa rumah my big bro untuk buat hantaran2 ni semua…& terpaksa lari from majlis tahlil kat rumah…huhuhu…bila balik rumah malam tu masing2 kelaparan sebab awal2 x makan…thanks to my nephews yg ber3 tu… Afifi, Amirul & Afiq…walaupun korang tidur or tengok tv jer…

ok..back to all the deco..7 dulang untuk my sister…sireh junjung, tafsir Quran, cincin & mas kahwin, set barang kemas & jam tangan, 2 pasang baju, coklat & buah-buahan…

Rumah Pengantin Cantik Manis    |    Bandar Baru Bangi, Selangor    |    Azura 019 2880788    |    Ramlah 017 6686077