salam…

entry kali ini untuk mini pelamin lagi…kali ini team Cantik Manis ke Selayang untuk menyiapkan pelamin buat Sureena atau lebih mesra di panggil Surie..x susah mencari kerana kami telah di tunggu di jalan luar terlebih dahulu…macam tau2 jer yang kitorang akan sesat nanti..hehhehe…

berbincang dengan surie hanya melalui email…alhamdulillah..semuanya berjalan lancar…kerja-kerja menyiapkan pelamin juga tidak mengambil masa yang lama…cuma menunggu kawan yang akan make-up kan Surie esok hari jer ambil masa sket…sebab tersalah jalan…& kerana itu jugak..we all dapat makan besar…kebetulan petang tu kaum cina makan besar tuk Tahun Baru Cina…kitorang pun sama lah makan kat rumah Surie…

thanks so much to Haniza…my penyelamat di saat akhir…untuk make-up kan Surie…sebab last minute…majlis Surie conflict dengan majlis Jes di Putrajaya…alhamdulillah…walaupun baru kenal Hani…tp cepat mesra…thanks juga pada kak Fida yang kenal kan Hani to me…

Rumah Pengantin Cantik Manis   :   Bandar Baru Bangi, Selangor

Azura 019 2880788   :   Ramlah 017 6686077