akhirnya…dapat juga upload gambar-gambar sekitar majlis persandingan pasangan bahagia ini….sebenarnya diorang ni amik pakej dengan my friend ( kak sarina)…tapi dek kerana kak sarina ada job lain yang dah x ble nak elak, so dia minta tolong aku pegi make-up…so, all the pelamin, baju from kak sarina la…i just go & do make-up…

seronok gak layan diorang ni…Wirdad asal dr Terengganu…Azrai plak memang orang Langat…pengantin bersiap di rumah makcik Wirdad & after that baru gerak ke dewan di IKBN Langat…tetiba tengah make-up dapat tau rupa-rupaya Wirdad ni sepupu pada Farah brip brip…tak sangka lak…& Farah pun datang tp tgu kat dewan trus…

inilah antara gambar-gambar yang sempat aku rakam ngan kamera kecik comel aku tu…tuk Wirdad & Azrai…may all the happiness comes to both of you…thanks a lot…

IMG_1483IMG_1484IMG_1487IMG_1495



Rumah Pengantin Cantik Manis : Azura 019 2880788 : Ramlah 017 6686077