salam semua….sori sebab da lama x update….agak sibuk menyiapkan tempahan bunga telur untuk wedding 30 Mei 2009….

kali ini I upload gambar2 wedding adik Siti & Amin….tp semua gambar2 ni original version from camera I yang sgt comel & biasa…& i don’t have photoshop to edit…harap maaf la ya….Siti ni muda lagi….anak saudara pada kawan sepejabat my sister….memang x kenal pun sebelum ni…so, my sister lah yang arrange & discuss smuanya….& I just go for make up on Friday 22 Mei 2009…so, baru inilah I kenal dengan pengantin & family…

Majlis nikah dijadualkan lepas asar…tapi I tersampai agak lewat sedikit daripada perancangan asal…mana tidak nya, da amik cuti pun still kena buat kerja2 office & kena siapkan before 2pm…sampai2 jer…trus buka beg make-up…& start my job….so, ini lah hasilnya tuk majlis nikah (from my phone only)…tp time ni sebab da rushing sgt2…so x sempat nk minta pengantin posing sket….

Image053Image054

hari kedua…23 Mei 2009…untuk Majlis Persandingan…& atas permintaan dari pengantin & keluarga, sebelah pagi diadakan majlis bertukar-tukar pakaian persalinan…selalunya orang buat pada malam majlis berinai…tp this is simple majlis…so, first baju is cheongsam….dek kerana jurufoto (pakcik pengantin) belum sampai2…I trus diminta oleh Siti untuk tolong amik kan gambar dia…guna kamera compact milik Siti…posing dalam bilik jer…& time ni sangat la terlupa pada camera ku yang comel dlm beg…hehehhehe…2nd dress is lengga….orang slalu panggil baju India la…& i got this pic for u all….

IMG_1414IMG_1416

then ketiga…sepasang persalinan jawa….tuk Ibu Siti & Pak Amin…hehehehe…jangan marah dik yer….time ni da guna fotographer la…so I curi2 amik sama la….

IMG_1417IMG_1421

sudah jam 12 lebih…& jemputan mula datang…oh ya, lupa nak cerita…wedding ni dekat Setapak Prima Kondo…dekat hall condo, tepi swimming pool…nice view, & lepas makan2 jemputan boleh duduk berehat di tepi kolam…warna tema pilihan Siti adalah biru turqoise (betul ke ejaan ni…hehehhehehe)….to Siti & family…thanks atas layanan baik…& moga bahagia selamanya…& thanks so much untuk hadiah “peti harta karun” tu k….love it…

IMG_1413

IMG_1423