Dari 9 – 17 Julai 2011 yang lepas Cantik Manis berpeluang turut serta dalam pameran bunga di Pesta Bunga & Taman Putrajaya FLORIA 2011…kami sangat gembira & berbesar hati kerana turut diundang bagi memeriahkan FLORIA kali ini…

Sempena FLORIA 2011 Cantik Manis membawakan Singgahsana Fantasia Cinta untuk tatapan umum…pelamin moden menggunakan panel kayu yang dihiasi penuh dengan kuntuman ros merah sebagai tanda cinta…di kiri & kanan pelamin ini juga dihiasi dengan taman bunga…juga menggunakan bunga2 mawar bersempena dengan tema FLORIA 2011.. “Mawar untuk Selamanya – Roses Are Forever ”

Untuk semua yang terlibat dengan persiapan kali ini..jutaan terima kasih yang tidak terhingga dari Cantik Manis.. Thanks so much to Mr Eric & team yang membawa kami masuk ke FLORIA 2011, thanks so much to my family.. my sisters Ramlah, Saibah, Sazzelina..my brother in law Shahril, my nephews Afifi, Afizu, Afiq, Sophee (kawan Afiq), all the families members yang turut support dari jauh x kira dimana mereka berada.. to all my frens yang sangat menyokong kami..thanks to security guard yang tolong jaga our Singgahsana sepanjang FLORIA sebab semua orang nak naik bergambar… & thanks so much to all pengunjung2 FLORIA yang suka dengan hasil kerja kami :)

gambar2 sepanjang persediaan Singgahsana Fantasia Cinta hingga berakhirnya pameran di Putrajaya…

from the blank carpet…

 


 


 

salam…

entry pertama untuk job tahun 2010….agak terlewat kerana keterbatasan waktu…alhamdulillah…tahun 2010 bermula dengan baik…hampir setiap minggu khidmat Cantik Manis diperlukan…

untuk kali ini..team Cantik Manis ke Semenyih, Kajang untuk memasang mini pelamin untuk majlis pertunangah Ina…rupa2nya Ina adalah adik ipar pada junior ku di kolej…satu kebetulan…

mini pelamin lebih simple…bertemakan merah & putih…dengan pomander merah….kakak Ina kata macam tanglung pun ada… :) alhamdulillah, semuanya berjalan lancar…untuk Ina & pasangan…semoga cepat2 ke jinjang pelamin yer dik…moga kalian berdua bahagia sentiasa….

Rumah Pengantin Cantik Manis : Bandar Baru Bangi

Azura 019 2880788 : Ramlah 017 6686077

Salam untuk semua…

Kali ini deko untuk Dewan Cheras Baru pula…deko kali ini melibatkan pelamin saiz dewan yang sangat simple, meja makan beradab untuk pengantin…dan laluan pengantin (walkway). Kesemua deko menggunakan konsep warna merah & putih termasuk bunga2 nya…proses mendekorasi nya agak cepat…mengambil masa lebih kurang 2 jam sahaja…dan pengalaman paling best kerana kerja-kerja ini bermula seawal jam 7.30 pagi…

Thanks to Sri Bridal yang sangat berkerjasama dengan Cantik Manis untuk job kali ini…diorang ni selalu bagi job2 pelamin & deko…alhamdulillah…Jan 2010 kita jumpa lagi k…thanks to my bro in-law juga yg membantu…& my sis yg tolong buat preparation kat rumah walaupun dalam pantang…

enjoy the pic…. :)



Follow

Get every new post delivered to your Inbox.