kali ini entry untuk hantaran pertunangan Cik Nadhirah…salah seorang teman semasa kerja di Sapura…entry kali ini untuk hantaran daripada Nadhirah..sebanyak 7 dulang semuanya…menggunakan warna pink & gabungan carnation & baby breath…7 dulang terdiri daripada sireh, sejadah, sepasang baju melayu & sampin, potpuri, kek, coklat & buah…

~~ Cantik Manis Bridal & Bouquet ~~


salam semua… special for my luvly Sis entry… Sazzelina & Roslan on 10.10.10…& her wedding was purple theme :)

part 1…kita mulakan dengan hantaran dari pihak lelaki ok…7 dulang kesemuanya…menggunakan gabungan bunga2 segar…all design & deco from me…just arrange the flower ikut suka hati jer…btw, orang2 kat rumah memang tak tau la pasal deco ni sebab I sewa rumah my big bro untuk buat hantaran2 ni semua…& terpaksa lari from majlis tahlil kat rumah…huhuhu…bila balik rumah malam tu masing2 kelaparan sebab awal2 x makan…thanks to my nephews yg ber3 tu… Afifi, Amirul & Afiq…walaupun korang tidur or tengok tv jer…

ok..back to all the deco..7 dulang untuk my sister…sireh junjung, tafsir Quran, cincin & mas kahwin, set barang kemas & jam tangan, 2 pasang baju, coklat & buah-buahan…

Rumah Pengantin Cantik Manis    |    Bandar Baru Bangi, Selangor    |    Azura 019 2880788    |    Ramlah 017 6686077


entry kali ini istimewa untuk kakak tersayang, Sazzelina…majlis pertunangan ini berlangsung pada 8.8.2010…di kampung halaman..Mersing Johor…

untuk part 1…hantaran daripada pihak perempuan kepada pihak lelaki…meggunakan bunga-bunga segar, gabungan warna-warna putih, pink & hijau… :)

Rumah Pengantin Cantik Manis  |  Bandar Baru Bangi, Selangor  |  Azura 019 2880788  |  Ramlah 017 6686077

salam untuk semua…

sambungan dari kisah Gerbang Cinta…kali ini hantaran daripada pihak Qistina kepada Izuddin pulak…dengan sedikit masa yang ada…hantaran kali ini menggunakan bunga-bunga segar…gabungan pink & putih…

dari Qistina…bertemakan bunga-bunga cinta…sweet & simple..

Rumah Pengantin Cantik Manis   :   Bandar Baru Bangi, Selangor

Azura 019 2880788   :   Ramlah 017 6686077

salam semua…

entry terakhir untuk job terakhir 2009….kali ini gubahan hantaran untuk majlis pertunangan Fahmi…my office-mate…yang meminta pertolongan untuk buatkan hantaran untuk majlis pertunangan nyer…hantaran kali ini menggunakan bunga segar…bertemakan pink & putih…semuanya disediakan oleh saya termasuk puding jelly yang baru 1st time saya buat… :)

hantaran kali ini sebanyak 7 dulang…sireh gubah, coklat & puding, cincin, sepasang kain, buah, kek & kuih…kurang pasti untuk dulang ke 7…kerana ianya adalah hadiah dari makcik beliau…walaubagaimana pun…saya menyediakan 5 hantaran yang digubah…& 2 bekas hantaran beserta bunga sahaja untuk tuan rumah meletakkan hadiah nya…

thanks to fahmi…semoga terus ke jinjang pelamin…ok :)

Rumah Pengantin Cantik Manis : Bandar Baru Bangi, Selangor

Azura 019 2880788 : Ramlah 017 6686077

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.